Desgraciadamente este trabajo no está activo.

Pràctiques remunerades (programa FOP) en Barcelona

Últimes places per a participar al programa FOP, una iniciativa gratuïta de Tantàgora en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya. Vine al FOP i obre't les portes al mercat laboral! Si tens 25 anys o menys i tens finalitzats els estudis superiors (grau universitari o cicle formatiu de grau superior) i estas buscant feina, t'esperem al FOP! - Formació, orientació laboral i pràctiques remunerades. Més informació: http://www.tantagora.net/labdig

Descripción del empleo

Aquesta setmana s'ha iniciat el programa FOP en la seva primera fase de formació en l'àmbit digital.

Si vols omplir les darreres places t'esperem al FOP:

____________

REQUERIMENTS

  • Tenir entre 18 i 25 anys
  • Haver finalitzat estudis superiors / FP o Universitaris (serà necessari presentar el títol validat)
  • Estar inscrit al programa de Garantia Juvenil (serà necessari presentar el certificat validat)
  • Estar inscrit al SOC (serà necessari presentar la inscripció)

________

FASE 1

› Formació presencial: sessions formatives i d'especialització en l'entorn digital, en matèries relacionades amb la creació i difusió de continguts per a empreses editorials i del sector cultural. Les sessions s'impartiran en horari de matí i tarda.

› Orientació laboral personalitzada: assessorament i suport a l'orientació laboral, basat en entrevistes personalitzades d'acord amb els interessos i projectes professionals de cada jove.

› Matching amb empreses del sector: participació en un mínim de 2 jornades en què els participants, organitzats per grups de treball, posen en pràctica i mostren els coneixements i la creativitat a l'hora de resoldre reptes de l'entorn digital. Els reptes a resoldre seran plantejats per empreses col·laboradores del LABdig i estaran basats en casos reals del sector cultural i/o tecnològic.

FASE 2:

› Pràctiques remunerades no laborals de 700€ bruts mensuals (6 mesos): el programa ofereix la possibilitat de signar un conveni de pràctiques remunerades per treballar en projectes d'I+D en alguna de les empreses que col·laboren amb el LABdig, al costat dels seus professionals i integrats enl'equip de disseny o desenvolupament d'algun dels seus projectes digitals.

Información extra

Status
Inactiva
Estudios requeridos
Universidad, Módulo de grado superior
Localización
Barcelona
Tipo de contrato
Prácticas
Tipo de trabajo
Diseño , Medios (TV, cine, radio) / Editoriales, Marketing digital
Carnet de conducir
No
Vehículo
No
Carta de motivación
No
Idiomas
Español, Catalán

Barcelona | Trabajo diseño | Trabajo editorial | Trabajo en marketing digital | Online marketing | Prácticas | Universidad | Módulo de grado superior