Desgraciadamente este trabajo no está activo.

MONITOR/A DE MENJADOR ESCOLAR A TARRAGONA

8 - 40 horas por semana

Descripción del empleo

Detalls del procés

Descripció
EcoAtaula és una empresa que des del any 1991 ofereix els serveis de menjadors escolars, parvularis i instituts en tota Catalunya. EcoAtaula està especialitzat en temes d'alimentació com també en educació en el lleure. Tasques i/o funcions a realitzar: El/La monitor/a de menjador es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia, de dilluns a divendres de 12:30 a 15h . En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companyes/es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots/es els nens i nenes que assisteixen al servei de menjador del centre educatiu. Sota la supervisió de la Coordinador/a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcionsprocurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènics saludables, a més de transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient,solidaritat, etc..), i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rol d’educador/a que va més enllà de la vigilància dels infants.

Categoria
Educació, formació i investigació

Subcategoria
Personal no docent de centres educatius

Experiència(mesos)
12

Nombre de llocs ofertats
1

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball
Tasques i/o funcions a realitzar: El/La monitor/a de menjador es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant idesprés de l’àpat del migdia, de dilluns a divendres de 12:30 a 15h . En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb laresta de companyes/es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots/es els nens i nenes que assisteixen al servei de menjador del centre educatiu. Sota lasupervisió de la Coordinador/a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcions procurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènicssaludables, a més de transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient,solidaritat, etc..), i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rold’educador/a que va més enllà de la vigilància dels infants.Aquesta funció de transmissió d’hàbits i valors que desenvolupa transversalment,tant en el moment de l’àpat com durant l’estona de lleure superior, a on elmonitor/a implementarà les activitats prèviament programades i consensuades amb la resta de l’equip.Capacitats: El/La monitor/a de menjador, es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia.En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companys/es, fent-se responsable. També participa delseguiment i avaluació general del projecte i individual de cada nen/a del servei, així com també de la programació d’activitats, trimestralment, i sempre d’acordamb els objectius marcats per la supervisora Pedagògica, en consonància amb el projecte educatiu del centre.

Ubicació

Província
TARRAGONA

Municipi
TARRAGONA

Codi Postal
43001

Requisits

Nivell Formatiu
TÍTOL DE BATXILLERAT

Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUMESTREEDUCACIÓ PRIMARIA TÍTOL DE GRAUMESTREEDUCACIÓ INFANTIL TÍTOL FP DE GRAU SUPERIORSERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT TÍTOL DE GRAUPEDAGOGIA TÍTOL DE GRAUEDUCACIÓ SOCIAL
Competències
Nivell RESPONSABILITATALT DINAMISMEALT INICIATIVA ALT ORGANITZACIO I ACOMPANYAMENT ALT
IdiomesParlatEscrit
CATALÀC1 - DOMINI EFICAÇC1 - DOMINI EFICAÇ
Permisos de Conduir

No s'han trobat resultats

Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l'experiència requerida
Valorable tenir experiència o voluntariat amb el àmbit de ESPLAIS o CAUS. Valorable amb menjadors escolars mínim un any.

Contracte

Oferta Express

Relació Laboral
LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte(mesos)
9

Jornada
COMPLETA

Període
JORNADA SETMANAL

Nombre Hores
13

Salari des de
450

Salari fins a
460

Detall d'altres beneficis

Información extra

Status
Inactiva
Estudios requeridos
Otros
Localización
Tarragona
Horas a la semana
8 - 40
Tipo de contrato
Tiempo completo
Tipo de trabajo
Marketing / Publicidad
Carnet de conducir
No
Vehículo
No
Carta de motivación
No
Idiomas
Español

Tarragona | Trabajo de marketing | Tiempo completo | Otros