Desgraciadamente este trabajo no está activo.

Responsable Manteniment, Tècnic elèctric, Mecànic, en Celrà

Nom d'empresa no visible

8 - 40 horas por semana

Descripción del empleo

Detalls del procés

Descripció
Disseny i construcció de projectes.- Especialitzats en la fabricació de petites, mitjanes i grans sèries de peces i components metàl·lics per processos d'embutició, estampació, tall i soldadura, acabats superficials,...
MITJANS:- Utilització sistemes CAD/CAM/CAE/CNC- Maquinaria de taller.- Maquinaria de producció.
GESTIÓ:- Per ERP i Sistema Integral (Qualitat, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient).
CERTIFICACIONS:- ISO 9001-2008.
SECTORS:- Automoció, electrodomèstic, naval, ferrovial, sanitari, clínic, alimentari, hosteleria, sector agrari, components per a la tecnologia de l'aire i l'aigua, ...
Empresa en constant evolució e innovació.

Integrar-se progresivament al departament de Manteniment. Utilitzar adequadament el recursos tècnics i humans disponibles, del nostre taller intern de Manteniment i Matriceria. Gestionar treballs exteriors de subcontartistes i proveidors. Bona capacitat de gestió i negociació en compres. Seguiment del procediment intern i Procés de Manteniment dels mitjants, ja sigui de Nivells
1) Utils, matrius, automatismes,
2) maquinària, premses mecàniques o hidràuliques o neumàtiques, robots, làsers, soldadures, trens de rentat, freses, centres de mecanitzat...
3) Intal.lacions, Aigua, llum, gas, combustibles, informàtica, telecomunicacions, 4) serveis de manteniment a empreses del grup.
Fomar part del equip de 1º intervenció, reparar si es pot, o si no desviar l'execució del treball al'especialista més adequat de taller intern, o subcontractació a taller extern.
Manteniment preventiu, i correctiu. Gestinar informació i documentació relacionada. Revisar i reestudiar contractes.

Categoria
Fabricació electromecànica, muntatges i manteniments

Subcategoria
Manteniment i reparació

Experiència
més de 2 anys

Nombre de llocs ofertats
1

Ubicació

Província
GIRONA

Municipi
CELRÀ

Codi Postal
17460

Requisits

Es precisa d'experiència demostrable, per a les funcions encomanades, i d'altres relacionades, amb les tasques descrites. Preferiblement experiència en empreses de sector similars, de 3 a 5 anys.
Es valoraran titulacions i experiències vàries demostrables a nivell d'instal.lacions, electricitat, gas, fred, calor, hidràulica, mecànica, electricitat, electrónica, pneumàtica, robòtica, informàtica, comunicacions, maquinaria de taller, freses, centres de treball, eines, cad/cam/Cnc. També coneixament d'altres programes de manteniment, i tecnologies de la informació. (imprescindible)
Estudis:
FP II amb titulació de Metall
Idiomes:
Castellà Avançat (valorable)
Català Mitjà (imprescindible)
Anglès Mitjà (valorable)
El següent llistat d'aptituds competencials es considerarà: adaptabilitat, ambició, capacitat d'aprenentatge, autonomia en el treball, comunicació, creativitat, col·laboració, flexibilitat-polivalència, iniciativa, sentit moral, ètic, respecte, honestetat, integritat, millora constant, ordre i mètode, orientació al client, organització, coordinació i planificació, treball en equip, identificació i anàlisi de problemes, capacitat per aportar solucions i orientació a resultats. Es precisa, persona amb alta predisposició a regularitat i continuació en el seu futur lloc de treball, ja que formarà part activa de la direcció estratègica de l'empresa. Per aquest motiu es seguirà un planing de quatre etapes semestrals de Formació-Evolució. Contracte de permanència.
1º Coneixement dels procediments
2º Compres i proveidors
3º Coneixement dels mitjants e infraestructures.
4º Coneixement altres empreses del grup


Carnets de conduir:B
Excepcional possibilitats de promoció. L'empresa precisa, degut al seu alt nivell d'especialització, un programa d'integració evolució continua inicial de 24 mesos, per poder obtenir posteriorment, alt nivell d'estabilitat, i definir en quins departaments pot defensar millor les seves aptituds.

Contracte

Relació Laboral
LABORAL TEMPORAL

Durada del contracte
a definir amb caràcter ESTABLE

Jornada
COMPLETA

Horari
8-13h pel matí, tarda flexible, més extres

Salari des de
0

Salari fins a
0

Información extra

Status
Inactiva
Estudios requeridos
Otros
Localización
Celrà
Horas a la semana
8 - 40
Tipo de contrato
Tiempo completo
Tipo de trabajo
Marketing / Publicidad
Carnet de conducir
No
Vehículo
No
Carta de motivación
No
Idiomas
Español

Trabajo de marketing | Tiempo completo | Otros