Desgraciadamente este trabajo no está activo.

Assessor/a Comptable sènior (Andorra la Vella) en Barcelona

8 - 40 horas por semana

Descripción del empleo

Si busques un canvi d'aires, t'apassiona la natura i vols viure una aventura en un nou país, continua llegint, pot ser que aquesta oferta sigui la que estàs buscant!
En Adecco Andorra estem buscant un@ Assessor/a Comptable sènior per treballar en una important consultoria multinacional amb delegació a Andorra la Vella.
En aquest lloc de treball, no sols podràs continuar guanyant experiència en el sector sinó que podràs gaudir d'un entorn fabulós si t'agrada gaudir en el teu temps lliure de la muntanya i d'esports a l'aire lliure. Si busques un canvi d'aires, t'apassiona el món de la neu i vols viure una aventura en un nou país, continua llegint, pot ser que aquesta oferta sigui la que estàs buscant! A Adecco Andorra estem buscant un@ Assessor/a Comptable sènior per treballar en una important consultoria multinacional amb delegació a Andorra la Vella. 

Requisitos
És imprescindible tenir experiència comptable. Has de tenir possibilitat de residir a Andorra, ja que el lloc de treball és al país, per a això has de tenir clar que pots canviar de residència.
Entre les teves funcions, es trobaran:
-Assessorament comptable.
- Revisió de tancaments.
- Balanços.
- Reestructuracions financeres.
- Realització d'informes pericials.

Responsabilidades
Es tracta d'una posició estable, així que oblida't de continuar buscant treball, aquí podràs desenvolupar la teva carrera professional fins que vulguis. En aquest lloc de treball, no es contempla la possibilitat de treballar de manera remota, ideal si ets una persona a la qual li agrada treballar en equip i tractar amb persones.
Si aquesta oferta reuneix tot el que estàs buscant, no ho dubtis, apunta't ara i estarem encantats de donar-te tots els detalls personalment.

Información extra

Status
Inactiva
Estudios requeridos
Otros
Localización
Barcelona
Horas a la semana
8 - 40
Tipo de contrato
Tiempo completo
Tipo de trabajo
Marketing / Publicidad
Carnet de conducir
No
Vehículo
No
Carta de motivación
No
Idiomas
Inglés

Barcelona | Trabajo de marketing | Tiempo completo | Otros