CARNISSER/A en madrid
Xaloc
Descripción del empleo
Tasques específiques
Atenció al públic, tall de porc, pollastre, conill, vedella, xai i embotits.Horari: de dilluns a divendres (9-14h i 17-20.30h) i dissabte matí (9-14h). Possibilitat de treballar dissabtes a la tarda també.Capacitats requerides Cal tenir formació i experiència en desossar vedella, pollastre, així com el tai de xai a mà.Imprescindible tenir el carnet de manipulador d'aliments.
Tasques desenvolupar Fixar els requisits dels clients i assessorar-los sobre la gamma de productes, el seu preu, condicions de lliurament, garanties, ús i manteniment. Explicar als clients els productes i serveis de l'establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores.
Requisits
Obligatoris
Experiència en l'ocupació (mesos) 12
Formació de manipulació d'aliments Sí
Informació d'interès
Data d’incorporació 01/02/2021
Salari mensual 1200€
Horari Dill a div. 9-14h i 17-20.30h / Dissabte 9-14h)
Atenció al públic Sí
Contracte
Tipus Indefinit: ordinari
Durada Indefinit
Información extra
- Status
- Inactiva
- Estudios requeridos
- Otros
- Localización
- madrid
- Horas a la semana
- 8 - 40
- Tipo de contrato
- Tiempo completo
- Tipo de trabajo
- Marketing / Publicidad
- Carnet de conducir
- No
- Vehículo
- No
- Carta de motivación
- No
- Idiomas
- Español
Recibe ofertas similares en tu bandeja de entrada del correo electrónico
Indica debajo en que area estas buscando una función similar y no olvides poner tu correo electrónico.