Desgraciadamente este trabajo no está activo.

800 € fijo + com. 4'5h día, como promotor ONG. en Gerona/Girona, Gerona/Girona, España

800 € fijo + com. 4'5h día, como promotor ONG.

Lo que vas a hacer

DESCRIPCION DE LA OFERTA:

T'interessa un salari fixe entre 800 i 2.000 euros bruts al mes més incentius per una jornada parcial que et permeti conciliar la teva vida personal i contractació directa per Eacnur? En aquest cas, t'estem buscant per treballar com a promotor i captador de socis dins del programa Face to Face. Cerquem persones extravertides, dinàmiques i amb ganes de superar-se, interessada en l'ajuda humanitària i les tasques socials. Formaràs part de la nostra campanya de sensibilització i captació de socis, informant a les persones sobre la feina a terreny de l'ACNUR i animant-los a col·laborar amb nosaltres, ja que això resulta imprescindible per poder finançar els nostres projectes. El treball es realitza a carrers transitats, així com en centres comercials, stands en hospitals, etc. No es requereix experiència prèvia com a promotor o captador de socis per ONG . Oferim: · Salari base de entre 800 y 2.000 euros bruts al mes més incentius · Mitja jornada, 4,5h diàries en torn de matí, de dilluns a divendres (22,5h setmanals) · Contractació directa per EACNUR sense intermediaris; alta a la SS (no autònoms, no mercantils) · Formació contínua a càrrec de l'organització, incloent cursos externs. · Possibilitat de promoció. · Horaris flexibles (pràctiques, exàmens...) · Campanyes d'estiu, mobilitat geogràfica per canvi de domicil. En funció dels teus resultats, possibilitat de visitar un campament de refugiats per formar-te i coneixer el impacte de la teva feina amb EACNUR · Bon ambient de feinaREQUISITOS MINIMOS:

Busquem persones extravertides amb capacitat de treball en equip, afany de superació, autonomia, molta motivació i actitud positiva. Incorporació immediata IMPRESCINDIBLE: Motivació, actitud positiva e identificació amb els valors de l'ACNUR Es valorarà experiència en màrqueting directe F2F i D2D Requisit imprescindible estar en posició de D.N.I o N.I.E (no NIE D'ESTUDIANT)

Qué ofrecemos:

Ver descripción de la oferta

Qué es lo que pedimos

  • Se pide al menos Bachillerato
  • Experiencia no necesaria
  • Ver descripción de la oferta

Información extra

Estudios requeridos
Bachillerato
Localización
Gerona/Girona, Gerona/Girona, España
Horas a la semana
22 - 22
Tipo de contrato
Media jornada, Trabajo por las tardes, Trabajo estudiantes
Salario
Entre 10,000€ y 24,000€ por año
Responsable de
<p>Ver descripción de la oferta</p>
Tipo de trabajo
Atención a clientes, Promociones / Eventos / Ferias
Carnet de conducir
No
Vehículo
No
Carta de motivación
Idiomas
Español

Provincia de Girona | Trabajo de atención al cliente | Trabajo en eventos | Personal de promoción | Media jornada | Trabajo por las tardes | Trabajo estudiantes | Bachillerato

¡Regístrate ahora!

¿Quieres solicitar en un clic y estar al día de las vacantes más nuevas y convenientes para ti? Regístrate como un estudiante!

Regístrate online