Desgraciadamente este trabajo no está activo.

Assessor Comercial Executiu de Productes Financers i Asseguradors en Barcelona

Detalle de la... Fecha: 27/08... Lugar: ... -

Descripción del empleo

Detalle de la empresa
Fecha: 27/08/2018
Lugar: Barcelona - Barcelona - España
Puestos vacantes: 12
Referencia 2357978
Funciones:

Seleccionem integrants per la nova Promoció d'Assessors Comercials a Barcelona per l'assessorament i venda de la gamma més àmplia del mercat en Productes Financers i Asseguradors, per a particulars, autònoms i empreses, representant a MAPFRE. Es tracta d’una oportunitat professional per integrar-se i créixer en el mon laboral, amb honestedat i transparència.

Requisitos:

Busquem professionals proactius, amb alta capacitat comunicativa, preferible amb experiència comercial i que vulguin incorporar-se a un programa consolidat i en constant creixement, per desenvolupar una carrera professional en el sector financer i assegurador. Es valorarà titulació superior, domini d'anglès i experiència en el sector.

Se ofrece

Programa de formació inicial i continuada amb acreditació oficial i inscripció en la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones (DSFP), que et permetrà assolir les competències necessàries per desenvolupar amb èxit la teva professió. Integració tutelada en l'equip d'Oficina Comercial de MAPFRE a Barcelona. Contracte mercantil.

Salario: 22000 €

Información extra

Status
Inactiva
Localización
Barcelona
Carnet de conducir
No
Vehículo
No
Carta de motivación
No