Desgraciadamente este trabajo no está activo.

Docent - Programa Professioanl per l'equitat educativa en Barcelona

La Fundació Empieza por Educar forma part de la xarxa Internacional Teach for All, present a 40 països, i té per objectiu lluitar per la igualtat d'oportunitats educatives a nivell global. Durant dos anys, com a participant del Programa ExE, ensenyaràs en centres educatius d'entorns desfavorits perseguint el creixement dels teus estudiants. Per potenciar el teu desenvolupament i impacte oferim un extens programa de formació i suport continu basat en tallers, seminaris i experiències nacionals i internacionals. A més, un tutor-coach t'acompanyarà de manera individualitzada per a desenvolupar tot el teu potencial. Després del programa, els alumni del Programa ExE treballen com a agents de canvi contribuint a la lluita per la igualtat d'oportunitats des de diferents sectors professionals.

Descripción del empleo

Durant dos anys, com a participant del Programa ExE, ensenyaràs en centres educatius d'entorns desfavorits perseguint el creixement dels teus estudiants. Per potenciar el teu desenvolupament i impacte oferim un extens programa de formació i suport continu basat en tallers, seminaris i experiències nacionals i internacionals. A més, un tutor-coach t'acompanyarà de manera individualitzada per a desenvolupar tot el teu potencial.

Després del programa, els alumni del Programa ExE treballen com a agents de canvi contribuint a la lluita per la igualtat d'oportunitats des de diferents sectors professionals.


Información extra

Status
Inactiva
Estudios requeridos
Universidad
Localización
Barcelona
Tipo de contrato
Tiempo completo, Contrato temporal a tiempo completo
Tipo de trabajo
Trabajo en educacion
Carnet de conducir
No
Vehículo
No
Carta de motivación
No
Idiomas
Inglés, Francés, Español, Catalán

Barcelona | Trabajo en educación | Profesor/a | Tiempo completo | Contrato temporal a tiempo completo | Universidad