Desgraciadamente este trabajo no está activo.

Becari/a ADE en Barcelona

PIMEC (patronal de les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya) està en disposició d'incorporar estudiants en pràctiques (becaris) per a diferents àrees de l'organització.

Descripción del empleo

A PIMEC podràs adquirir experiència professional i posar en pràctica els coneixements adquirits en els teus estudis actuals. Tindràs l'oportunitat de participar en projectes concrets guiat per un tutor i de desenvolupar les teves competències professionals.

Les funcions estaran relacionades amb gestions de comercialització (trucades, agendar reunions..) i de suport administratiu al departament en materia de consultoria estratégica i finançament empresarial.

Pensem em estudiants que estiguin cursant estudis d'Administració i Direcció d'Empreses i que estiguin en disposició de signar un conveni de pràctiques.

Capacitat per treballar en equip, iniciativa, responsabilitat i interès per l'àmbit empresarial, social i institucional.

En inscriure't en aquesta oferta podrem tenir-te present per a futures ofertes que puguin ajustar-se al teu perfil professional.

Información extra

Status
Inactiva
Estudios requeridos
Universidad, Módulo de grado medio, Módulo de grado superior
Localización
Barcelona
Tipo de contrato
Prácticas
Tipo de trabajo
Administración / Secretaria
Carnet de conducir
No
Vehículo
No
Carta de motivación
No
Idiomas
Español, Catalán

Barcelona | Trabajo de administracion | Asistente administrativo | Prácticas | Universidad | Módulo de grado medio | Módulo de grado superior